VITORINO ROSSO 0,75L
22.90 zł
- Kraj pochodzenia Włochy
- Producent Casa Vinicola Botter
- czerwone, półwytrawne
- 16 – 18°C
- 0.75 L
- W 1928 roku Carlo Botter założył w regionie Veneto małą firmę zajmującą się sprzedażą lokalnych win w beczkach. Po II Wojnie Światowej bracia Arnaldo i Enzo Botter zaczęli sprzedawać wino w butelkach. Dziś Botter ma na koncie kilkadziesiąt nagród branży winiarskiej. W tym włoskim portfolio znajduje się też Vitorino Rosso – wino o pięknym rubinowym kolorze. W jego smaku dominuje słodycz ciemnych owoców leśnych.
5 |
|
0 |
4 |
|
0 |
3 |
|
0 |
2 |
|
0 |
1 |
|
0 |
Tylko zalogowani klienci, którzy kupili ten produkt, mogą zostawić recenzję.
Może Ci się spodobać…
Ballantine’s Finest to marka szkockiej whisky produkowanej w Dumbarton od 1910 roku. Prezentowany trunek zaliczany jest do klasy blended (mieszanej), co oznacza, że jego substratami jest ok 50 rodzajów whisky słodowych (single malt) oraz zbożowych (grain). Dodatkowo do produkcji używane są wyłącznie najlepsze gatunki jęczmienia oraz krystalicznie czysta woda pochodząca z górskich potoków Szkocji. Przed rozlaniem do charakterystycznych płaskich butelek trunek dojrzewa w dębowych beczkach przez okres sześciu lat. W smaku delikatne nuty czekolady płynnie przeplatają się z owocowym aromatem oraz szczypta przypraw.
Whisky mieszana o ładnym karmelowym kolorze, w smaku wyczuwalne gruszki, jabłka, toffi, karmel i zbóża. Delikatna w smaku. Poj. 500 ml.
Jim Beam Bourbon to klasyczna amerykańska whiskey z destylarni Jim Beam Distillery w Kentucky. Jest to w pełni dojrzała whisky, starzona w beczkach z białego dębu amerykańskiego, o intensywnym, złożonym smaku i aromacie z nutami wanilii, karmelu, miodu i dębu. Jim Beam Bourbon jest dostępny w różnych wersjach, w tym wersji podstawowej, Jim Beam White Label, oraz wersjach specjalnych, takich jak Jim Beam Black, Jim Beam Devil’s Cut czy Jim Beam Honey.
Johnnie Walker jest jedną z najpopularniejszych marek tworzącą mieszane whisky na świecie. Prezentowany Red Label uzyskał przez ekspertów miano standardowej szkockiej idealnie pasującej do wszelkiego rodzaju drinków nadając im tradycyjny i nieco „szorstki” smak.
Czerwony „Jasiek Wędrowniczek” skomponowany jest z około 35 różnych odmian whisky słodowych i ziarna nie słodowego. Taka starannie wyselekcjonowana mieszanka jak również dojrzewanie w dębowych beczkach przez minimum trzy lata nadaje trunkowi wyjątkowo ciepły i przyjemny smak.
Related Products…
Włochy
czerwone/półsłodkie
Aromaty czerwonych i czarnych owocówz nutą lukrecji. Na podniebieniu skoncentrowane i pełne.
Brak w magazynie
Czerwone wino Penasol Red powstało w Hiszpanii ze szczepu Tempranillo – najcenniejszej odmiany winorośli w tym regionie. Ujmuje swoim wyjątkowo skoncentrowanym smakiem czarnych owoców z wyraźnymi nutami lukrecji. Charakteryzuje się ciemno-wiśniowym kolorem z purpurowymi odcieniami. Idealny towarzysz słodkich deserów i ciast.
- Kraj pochodzenia Hiszpania
- Region Kastylia
- Tempranillo
- 16-18°C
- czas chłodzenia 0,5h
- 0.75
Brak w magazynie
Brak w magazynie
Opinie
Nie ma jeszcze żadnych recenzji.